Onderzoek naar de ervaringen van gevolmachtigden/ vertegenwoordigers met het levenstestament

De Vrije Universiteit is op zoek naar gevolmachtigden of vertegenwoordigers die mee willen werken aan een onderzoek gericht op de ervaringen van mensen met het levenstestament.

27-05-2020 | 10:09

Bent u als gevolmachtigde of vertegenwoordiger actief op basis van een levenstestament?

Dan komen wij graag in contact met u! Om in de toekomst het levenstestament nog beter aan te laten sluiten bij de behoeften van de cliƫnten, doen wij aan de Vrije Universiteit een uitgebreid onderzoek naar hoe het levenstestament in de praktijk wordt ervaren. Uw ervaringen zijn van groot belang!

Interesse? Klik hier voor meer informatie.

Twijfelt u over deelname, of weet u niet zeker of u onder onze doelgroep valt? Neem dan contact op met Rieneke Stelma-Roorda via h.n.roorda@vu.nl.